Agenda

De VAD zit aan tafel bij de onderhandelingen over de Cao Apothekers in Dienstverband. Jaarlijks organiseren wij een evenement om onze leden hierover te raadplegen en/of informeren. Daarnaast vindt er jaarlijks een Algemene Ledenvergadering plaats. Houdt de agenda in de gaten om te zien wanneer de VAD haar volgende activiteiten organiseert.

Er zijn geen activiteiten gepland in de komende weken.

Afgelopen activiteiten

Wil je meer informatie over de nieuwe cao? Of wil je weten wat de VAD allemaal voor je kan betekenen? Kom dan naar de online informatiebijeenkomst van de Vereniging van Apothekers in Dienstverband (VAD). Tijdens deze bijeenkomst staat de nieuwe cao en de nieuw opgerichte vereniging centraal. De online informatieavond wordt gehouden op 21 september om 20.00 uur. Deelname is gratis en aanmelden kan via dit formulier.

21-09-2021

Het eventment is al geweest. Je kunt je niet meer aanmelden.

Afgelopen jaren is er op het gebied van het pensioen en cao veel veranderd voor openbaar apothekers en in de toekomst gaat er nog meer veranderen. Wat dit precies voor jou betekent, dat krijg je te horen tijdens de webinar op woensdag 20 oktober. Bij de webinar krijg je meer te horen over de pensioenregeling en de cao voor openbaar apothekers. En uiteraard is er voldoende tijd om vragen te beantwoorden.

De webinar wordt georganiseerd door de VJA in samenwerking met de VAD, SPOA en BPOA. Inschrijven kan via de website van de VJA.

Heb je op dit moment al een vraag over het pensioen of de cao die je op 20 oktober beantwoord wil hebben? Stuur deze vraag dan op naar secretaris@vja.nu voor 15 oktober.

20-10-2021

Het eventment is al geweest. Je kunt je niet meer aanmelden.

De looptijd van de huidige cao komt op 30 juni tot een eind. Daarom vinden er binnenkort gesprekken plaats over een nieuwe cao. Wij willen graag met jou terugblikken op de huidige cao en vooruit kijken naar de nieuwe cao. Tijdens deze avond heb je de kans om jouw ideeën rondom de cao met ons te delen.

Het programma van de cao avond is als volgt:

• Een blik terug: evaluatie van de huidige cao
  • Een blik vooruit: voorstellen voor de onderhandelingen over een nieuwe cao
  • Ideeën over duurzame inzetbaarheid voor de nieuwe cao

Lijkt deze avond jou interessant? Kom dan naar de cao avond van de Vereniging van Apothekers in Dienstverband (VAD). De online informatieavond wordt gehouden op 2 mei om 20.00 uur. Deelname is gratis en aanmelden kan via dit formulier.

02-05-2022