Agenda

De VAD zit aan tafel bij de onderhandelingen over de Cao Apothekers in Dienstverband. Jaarlijks organiseren wij een evenement om onze leden hierover te raadplegen en/of informeren. Daarnaast vindt er jaarlijks een Algemene Ledenvergadering plaats. Houdt de agenda in de gaten om te zien wanneer de VAD haar volgende activiteiten organiseert.

Er zijn geen activiteiten gepland in de komende weken.

Afgelopen activiteiten

Wil je meer informatie over de nieuwe cao? Of wil je weten wat de VAD allemaal voor je kan betekenen? Kom dan naar de online informatiebijeenkomst van de Vereniging van Apothekers in Dienstverband (VAD). Tijdens deze bijeenkomst staat de nieuwe cao en de nieuw opgerichte vereniging centraal. De online informatieavond wordt gehouden op 21 september om 20.00 uur. Deelname is gratis en aanmelden kan via dit formulier.

21-09-2021

Online via Zoom

Het eventment is al geweest. Je kunt je niet meer aanmelden.

Afgelopen jaren is er op het gebied van het pensioen en cao veel veranderd voor openbaar apothekers en in de toekomst gaat er nog meer veranderen. Wat dit precies voor jou betekent, dat krijg je te horen tijdens de webinar op woensdag 20 oktober. Bij de webinar krijg je meer te horen over de pensioenregeling en de cao voor openbaar apothekers. En uiteraard is er voldoende tijd om vragen te beantwoorden.

De webinar wordt georganiseerd door de VJA in samenwerking met de VAD, SPOA en BPOA. Inschrijven kan via de website van de VJA.

Heb je op dit moment al een vraag over het pensioen of de cao die je op 20 oktober beantwoord wil hebben? Stuur deze vraag dan op naar secretaris@vja.nu voor 15 oktober.

20-10-2021

Online via Zoom

Het eventment is al geweest. Je kunt je niet meer aanmelden.