Inschrijfformulier Vereniging van Apothekers in Dienstverband (VAD)

Word lid

De VAD is opgericht door en voor apothekers in dienstverband. Wij maken ons als cao-partij sterk voor de positie van de apotheker in dienstverband. Meer leden betekent meer zeggingskracht aan de cao-tafel. Zo zorgen we er samen voor dat we de beste arbeidsvoorwaarden voor jou en je collega’s onderhandelen.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de VAD kost €39,- per jaar. In de Cao Apothekers in Dienstverband is een bepaling opgenomen dat de lidmaatschapskosten van de VAD worden vergoed door de werkgever. Je kunt de factuur bij je werkgever indienen of declareren. In de nieuwe cao is opgenomen dat de vergoeding door de werkgever ook geldt voor apothekers in opleiding tot specialist.

Lid worden van de Vereniging van Apothekers in Dienstverband kan via onderstaand formulier! Je kunt lid worden als je in een actief dienstverband werkzaam bent bij een apotheek.

Lid worden van de Vereniging van Apothekers in Dienstverband kan via formulier hiernaast! Je kunt lid worden als je in een actief dienstverband werkzaam bent bij een apotheek.